+36 1 44 54 950 , +36 70 50 11 9 11 wisiow@wisiow.com

Kedves Látogató!

E heti témánk: Helyiség sarkán szétnyitható tolóajtó

A Wisiow nyílászáró rendszer egyik legkedveltebb jellemzője , hogy az adott helyiség oldalain összefutó  üvegajtókat a saroknál mindkét irányba szét lehet húzni úgy, hogy a sarok fix keret vagy oszlop nélküli legyen. Így lehetőségünk van a légies  hatás elérésére.

A mellékelt képen látszik, miként „helyeződik át” az étkező-nappali a természetbe. A házunk ( lakásunk) nyújtotta kényelem pár ajtó eltolása után már a kert szabadságát is kínálja. Otthonunk falai eltűnnek, a helyiség mérete akár a többszörösére is nőhet; a terasz és a kert méretével bővülhet a legkevesebb kompromisszum megkötésével.

 

 

Amennyiben a tervezéskor már figyelembe veszik a nyílászáróinkban rejlő lehetőségeket, úgy az épület sarkán lévő fal vagy oszlop kialakítására a tolóajtók szempontjából nincs szükség, az elhagyható. A minimál keretnek köszönhetően az ajtók zárt állapotában is a kertben érezhetjük magunkat. Azt a hatást élvezhetjük, hogy a szabadban élünk.

Egyik ügyfelünk elképzelése az volt, hogy a házában lévő irodájának két oldalát készítteti el üveg tolóajtókkal, így az időjárástól függetlenül a „kertjében” végezhette munkáját. Ezt a luxust eddig csak kevesen engedhették meg maguknak ,de nyílászáró rendszerünknek köszönhetően megrendelőink részére már ez is elérhetővé válik